El Barça, un cicló contra l’Atlético Valladolid

Handbol. L’equip blaugrana imprimeix un ritme molt exigent i té Dolenec (9 gols), Mortensen (8) i Mem (7) com a braços executors

barça 43 valladolid 28

BARÇA:Möller; Mortensen (8), Entrerríos (2), Serdio (3), N’Guessan (2), Aleix (3), Dolenec (9, 4 p.) –set inicial–; Gonzalo (p.s.), Sorhaindo, Andersson (1), Diocou (2), Petrus, Mem (7), Cindric (3), Pascual (2) i Fàbregas (1).RECOLETAS ATLÉTICO VALLADOLID:Pérez Verdejo; López (3), Turrado, D. Pérez (2), Río, Serrano (3, 1 p.), Rodríguez (1) –set inicial–; Calle (p.s.), Fernández (5), Malburg (1), Martínez (3), R. Pérez (3), Dourte (3), Camino i García (4).PARCIALS:6-3, 9-5, 12-7, 13-11, 16-13, 21-15; 26-15, 31-16, 35-20, 38-22, 40-27 i 43-28.ÀRBITRES:Pascual i Luque. Exclusions: Petrus (27’), Fernández (51’) i Turrado (53’).PÚBLIC:643 espectadors.

El Barça va passar el corró per sobre de l’Atlético Valladolid i continua intractable cap al dinovè títol de lliga, el desè de consecutiu. El partit va tenir la baixa d’última hora del tècnic Xavi Pascual, amb una gastroenteritis, i va ocupar el seu lloc a la banqueta Fernando Barbeito. Abans, Pascual havia donat descans a Tomàs, Ariño i Pálmarsson, mentre que Serdio, Àlex Pascual i Diocou tornaven a la convocatòria. Ni aquests canvis ni el desgast del partit de diumenge a Celje van ser cap obstacle perquè el Barça destarotés la resistència del seu rival a còpia de contraatacs.

El Barça ja va marcar diferències de bon començament (11-5), en què van destacar les aturades de Möller i els gols de contraatac de Mortensen (4), que semblava el jugador d’abans de la lesió del mundial. L’equip de Barbeito va tenir un moment de descontrol després d’un temps mort de David Pisonero (12-10), però l’aparició de Mem va ser tot un revulsiu abans del descans (21-15). Després de la represa, el Barça va sortir en tromba i va sentenciar el rival a còpia de contraatacs, amb un parcial (10-1) demolidor.