El Zodiac Barceloneta i el Sant Andreu jugaran la primera semifinal de la copa masculina

Waterpolo. El campió comença fort i goleja el Mediterrani (13-5) en el primer quart de final. Els andreuencs fan una bona primera meitat en defensa i superen el Catalunya (4-8)

El Zodiac Atlètic Barceloneta i el Sant Andreu disputaran la primera semifinal de la copa masculina després de les seves victòries en els quarts de final que s’han iniciat avui a la piscina Can Llong de Sabadell. El Barceloneta ha superat clarament el Mediterrani per 13-5, mentre que el Sant Andreu s’ha imposat al Catalunya per 4-8.

El campió ha iniciat la defensa del títol molt concentrat i després d’encaixar el primer gol s’ha situar amb un 4-1. El primer quart ha finalitzat amb un 4-2 i el segon ha sigut el més anivellat ja que només s’ha fet un gol i els mariners han ampliat l’avantatge fins el 5-2 al descans. En el tercer període el Mediterrani ha intentar apropar-se en el marcador i amb el 6-4 ha tingut un atac per situar-se a un gol, però el Barceloneta no ho ha permès i s’ha distanciat (9-5). Els darrers vuit minuts han sigut còmodes pel campió que s’ha imposat per 13-5 després d’un duel golejador entre Felipe Perrone i Milan Aleksic que han acabat amb cinc gols cada un.

En els primers minuts del quart de final entre el Catalunya i el Sant Andreu cap equip ha estat encertat de cara a gol. Els porters han fet bones aturades, algunes boles han anat als pals i hi han hagut moltes exclusions sense que el rival les aprofités. El Sant Andreu ha fet el 0-1 en el minut set, i després de dominar completament el segon quart ha arribat al descans amb un clar 0-6. El Catalunya ha estat irreconeixible i només en el tercer quart s’ha refet una mica –3-1 de parcial–, però s’ha entrat en el darrer període amb un clar 3-7 pel Sant Andreu, que ha mantingut la diferència fins guanyar per 4-8.