L’Astralpoool Sabadell remunta i passa a la semifinal en els penals

Waterpolo. L’amfitrió venç el Barcelona (8-8 i 4-2) i jugarà la segona semifinal de la copa masculina contra el Terrassa que s’ha desfet del Quadis Mataró (12-13). El Barceloneta i el Sant Andreu s’han classificat en la jornada del matí

L’Astralpool Sabadell s’ha classificat en els penals per la segona semifinal de la copa masculina que s’han iniciat avui a la piscina Can Llong de Sabadell, després d’anivellar un 0-4 en contra en el descans. El conjunt amfitrió ha empatat amb el Barcelona al final del temps reglamentari (8-8) en un partit molt intents i s’ha imposat per 4-2 en els penals. La segona semifinal de dissabte serà un derbi vallesà ja que el Sabadell s’enfrontarà al Terrassa.

El conjunt egarenc ha derrotar per la mínima el Quadis Mataró (12-13) en un partit molt disputat i amb alternatives. Els egarencs s’han avançat amb un 5-8 al descans, però els mataronins sempre han estat dins del partit, han lluitat per la victòria i s’han posat per davant (10-9) en el tercer quart. El Terrassa ha marcat tres gols consecutius per donar la volta al marcador i s’ha mantingut per davant fins aconseguir la classificació per la semifinal.

En la jornada del matí el Zodiac Atlètic Barceloneta i el Sant Andreu s’han classificat per la primera semifinal que es jugarà dissabte. El Barceloneta ha superat clarament el Mediterrani per 13-5 en un partit que ha dominat completament. El campió ha iniciat la defensa del títol molt concentrat, s’ha avançat amb un 4-1 i al descans guanyava per 5-2. En el tercer quart els mariners s’han avançat i en el quart ha han sentenciar fins el 13-5. En Sant Andreu ha derrotat per 4-8 el Catalunya després d’estar molt be en defensa en la primera meitat i arribar al descans amb un 0-6. El Catalunya s’ha refer una mica en el tercer període però no ha fet perillar la victòria dels andreuencs.