S’ha de remuntar un gol

Handbol. El KH-7 Granollers perd per la mínima en l’anada dels quarts de final de la Challenge Cup a la pista del JuRo Unirek

JURO UNIREK 26 GRANOLLERS 25

JURO UNIREK VZV:Zomerdjk, Kolken (8), Kruijer (1), Kos (4), Molenaar, Vlug, S. Koppe (1), Trabelsi (6), D. Koppe, Kramer (1), Staal (1), Prak (4), K. Jimmink, J. Jimmink, Van der Kroon i Hoekenga.KH-7 GRANOLLERS:Wiggins, Gassama (2), Vila, Vázquez, Torras, Sarandeva (3), Lepere (1), Guariero (5), Vegué (7), Prelchi, González (2), Monteiro, Capdevila (5) i Mera.PARCIALS CADA CINC MINUTS:0-2, 2-6, 5-9, 8-12, 10-14 i 12-16 (descans), 16-19, 17-19, 18-20, 20-21, 23-22 i 26-25.ÀRBITRES:V. Jaskins i E. Zabko (Letònia). Van excloure Kos, Trabelsi i Guariero.

El KH-7 Granollers haurà de remuntar un gol en la tornada dels quarts de la Challenge Cup després de perdre per 26-25 a la pista del JuRo Unirek VZV neerlandès. El conjunt vallesà va fer una gran primera meitat, va arribar a tenir cinc gols d’avantatge (11-16 en el minut 29), i va arribar al descans amb un 12-16. En la segona meitat el partit es va complicar. El JuRo Unirek VZV va treure molt de profit del seu joc ràpid i del contraatac, mentre que el Granollers es va encallar en atac i va estar nou minuts i mig sense marcar cap gol. Coincidint amb la lesió a l’espatlla de la portera Nicole Wiggins les neerlandeses es van avançar per primer cop (22-21) i van fer un parcial de 4-0. El conjunt local va estar tres gols al davant a tres minuts de la fi (25-22) però el KH-7 Granollers va reduir el desavantatge a només un gol, 26-25.