El Bordils celebra la seva efemèride amb triomf (29-21)

Handbol. És la tercera victòria en els quatre darrers partits per als del Blanc i Verd

El Bordils ha celebrat el seu partit 200 a Plata amb un gran triomf sobre el Zamora, a qui supera en la classificació després d’igualar els seus 18 punts i recuperar-li l’average particular (33-30 a l’anada).

Els blanc-i-verds han jugat amb una equipació commemorativa i deu jugadors han marcat i, tres d’ells, han acabat amb cinc gols: Farrarons, Palahí i Canyigueral.

Capgirats

Pep Reixach amb tres gols seguits ha establert una màxima de quatre gols (7-3) amb què el conjunt local ha capgirat el bon inici del zamora (0-1 i 1-2) i, Marc Canyigueral, l’ha engreixat a sis minuts poel descans (10-5). Les rotacions de Pau Campos han funcionat i Pou (12-7), Farrarons (13-8) i Fornès (14-8) mantenien l’avantatge (14-9 al descans).

Accelerats

La posada en escena a la segona meitat ha deixat el Zamora sense arguments, perquè el seu entrenador ha hagut de demanar temps mort quan no havien passat no cinc minuts i Moreno ja duia dos gols després del descans (18-10). Els castellans han apostat per avançar la seva defensa i, amb les exclusions de Vilanova (47’) i Farrarons (50’) han pogut inquietar una mica el Blanc i Verd (22-17) però dos gols de Palahí i un altre de Marc Canyigueral (26-18) han permès el Bordils encarar els darrers minuts amb tranquil·litat i, tot el pavelló, ha pogut gaudir d’un darrer minut d’ovació el colofó del qual l’ha posat Adrià Fornès amb el 29-21.