L’Atlètic Barceloneta conquereix la setzena copa del rei

Waterpolo. L’equip mariner ha dominat la final des de l’inici i s’ha imposat al CN Terrassa per 12-6

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha conquerit la seva setzena copa del rei, vuitena de consecutiva, després de superar clarament el CN Terrassa (12-6) en la final a Can Llong. L’equip mariner ha demostrat perquè és el líder de grup de la Champions i no ha fet cap concessió al seu rival, que també competeix en la màxima categoria continental. El conjunt de Chus Martín només ha cedit l’últim quart, quan el partit ja estava resolt (6-3, 2-0, 3-2 i 1-1). La defensa marinera, amb un gran Miki Linares sota els pals (15 aturades), i l’efectivitat en les superioritats han estat dos dels factors desequilibrants.

Felipe Perrone ha deixat la seva targeta de presentació només començar i amb tres gols ha liderat la posada en escena marinera, que ha dominat el primer quart amb un parcial de 6-3. Durant el descans, el tècnic terrassenc Dídac Cobacho reclamava més dinamisme defensiu als seus jugadors. El ritme golejador ha davallat en el segon quart. El conjunt egarenc s’hi ha esmerçat en defensa, però el Barceloneta, amb grans intervencions de Linares sota els pals, tampoc ha fet concessions i els gols d’Aleksic i Bodegas, en superioritat, han fet més gran l’escletxa del conjunt barceloní.

Després de la represa, Víctor Gutiérrez, des de la boia, ha acabat amb la sequera terrassenca. Amb tot, l’Atlètic Barceloneta aprofitava gairebé totes les superioritats, i ja ha deixat la final decidida abans d’entrar en l’últim quart (11-5). En els últims 8 minuts s’ha signat una treva. Els dos equips han baixat el nivell pensant el partit de Champions d’aquesta setmana.