Ciclisme

Els grans equips del Tour dels Emirats acaben el confinament

Ciclisme. L’Ineos de Froome i el Movistar de Valverde han donat negatiu per coronavirus

L’Ineos de Chris Froome i el Movistar d’Alejandro Valverde són dos dels equips que ja han rebut el permís per abandonar els Emirats Àrabs després d’haver donat negatiu en els testos que s’han realitzat del coronavirus després d’estar-se gairebé una setmana tancats en un hotel a Abu Dhabi. La volta al país, puntuable per a l’UCI World Tour, s’havia suspès després que dos assistents italians d’un equip no identificat haguessin donat positiu.

Froome, que a partir del 21 de març serà a Catalunya per córrer en la Volta, ha confirmat la notícia en el seu compte de Twitter: “Tots els nostres ciclistes i personal se’n van dels Emirats Àrabs després d’haver rebut el vist i plau de les autoritats. Gràcies a tots els que ens han ajudat i han cuidat de nosaltres.” Valverde, un altre dels inscrits en la Volta, també ha rebut l’autorització per viatjar a Espanya però hi ha d’altres equips que encara estan tancats en els seus respectius hotels a l’espera dels resultats.

Segons les autoritats sanitàries del país, un total de 612 persones que han estat en contacte amb els dos pacients italians han estat examinats. Els resultats de laboratori mostren fins ara 450 resultats negatius i en queden 162 més de pendents. El govern també va anunciar un total de 19 casos de coronavirus en el país àrab, després de registrar sis infectats recents, entre els quals hi ha quatre iranians, un xinès i un ciutadà de Bahrain.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)