Waterpolo

El Barceloneta, intocable

Final masculina. L’equip mariner, sòlid en defensa i efectiu en les superioritats, marca diferències des de l’inici i supera amb autoritat el CN Terrassa per conquerir la setzena copa en el seu palmarès

barceloneta 12 terrassa 6

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:M. Linares; Famera, Granados, Munárriz, Bodegas (2), Larumbe, Aleksic (2), Fernández, De Toro (2), Perrone (3), Mallarach (2), Bustos (1) i López Pinedo.CN TERRASSA:I. Aguilar; Sanahuja (2), Mora, Alarcón (1), Ò. Aguilar, Prieto, Barroso (1), Pericas, Alegre, Gutiérrez (1), Rodríguez (1), Chico i Segura.PARCIALS:6-3, 2-0, 3-2 i 1-1.ÀRBITRES:Àlex Ortega i Marta Cabanas. Eliminat: Aleksic (28’).PÚBLIC:Uns 500 espectadors a Can Llong.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va fer tota una exhibició de recursos per allargar la seva hegemonia i conquerir la setzena copa del rei, la vuitena consecutiva. El líder de la Champions va evidenciar el seu esplèndid moment de forma i no va donar cap possibilitat de sorpresa al CN Terrassa, que també juga la màxima competició europea, però que arribava molt més desgastat al duel definitiu. La solidesa defensiva dels mariners, amb un inspirat Miki Linares (15 aturades) sota els pals, i la diferència en les jugades de superioritat (6 de 8 pels barcelonins i 2 d’11 pels terrassencs) van ser dos dels factors desequilibrants de la final.

Perrone, ‘MVP’

Felipe Perrone, que seria escollit el jugador més valuós de la copa, va deixar la seva targeta de presentació només començar i amb tres gols va liderar la posada en escena marinera, amb un parcial de 6-3 en el primer quart. Durant el petit descans, el tècnic terrassenc Dídac Cobacho reclamava més dinamisme defensiu als seus jugadors. El ritme golejador va decréixer en el segon quart. El conjunt egarenc s’hi va esmerçar més en defensa, però el Barceloneta, amb grans intervencions de Linares (ahir va ocupar el lloc del veterà Dani López Pinedo), tampoc feia concessions i els gols d’Aleksic i Bodegas, en superioritat, van fer més gran l’escletxa pels barcelonins. Després de la represa, Víctor Gutiérrez, des de la boia, va posar fi a la sequera vallesana. Amb tot, els de Chus Martín aprofitaven gairebé totes les superioritats, i ja van deixar la final decidida abans d’entrar en l’últim quart (11-5). En els últims 8 minuts es va signar una treva. Els dos equips van abaixar la intensitat pensant en els compromisos de Champions d’aquesta setmana. Després de la final, Miki Linares (1997), un dels protagonistes del partit, va confessar als micròfons d’Esport 3 que aquesta temporada tancaria la seva etapa en el waterpolo per centrar-se en els estudis de medicina.

Ha estat una final especial perquè aquest any deixaré el waterpolo per centrar-me en els estudis de medicina
Miki Linares
PORTER DEL CN ATLÈTIC BARCELONETA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)