El Terrassa surt golejat de la piscina de l’OSC Budapest

Waterpolo. Els egarencs són completament superats pels hongaresos, que se situen líders de manera provisional del grup B de la lliga de campions

OCS BUDAPEST 21 TERRASSA 4

OSC BUDAPEST:Mitrovic, Brguljan, Manhercz (5), Randelovic (2), Burian (5), Prlainovic (3), Seman (2), Ukropina (1), Erdelyi (2), Ubovic (1), Bundschuh, Harai i Levai.CN TERRASSA:Iñaki Aguilar, Sanahuja (1), Mora, Alarcón, Óscar Aguilar, Alegre (2), Francesc Sánchez, Pericas, Barroso, Gutiérrez, Oriol Rodríguez (1), Chico i Segura.PARCIALS:5-0, 5-1, 6-1 i 5-2.ÀRBITRES:A. Franulovic (Croàcia) i L. Berishvili (Georgia). Van excloure definitivament Bundschuh, de l’OSC Budapest.

El CN Terrassa va ser golejat en la visita a la piscina de l’OSC Budapest (21-4) en la desena jornada del grup B de la lliga de campions. El conjunt hongarès es va situar líder provisionalment, ja que els dos equips que tenia al davant, el Ferencváros i el Pro Recco, van ajornar el partit que els enfrontava per culpa del coronavirus.

El conjunt egarenc no va poder fer res davant la forta defensa i l’encert en atac dels locals, que en el minut 3 ja guanyaven per 3-0. Després del 5-0 al final del primer quart, l’OSC Budapest va aconseguir un 10-0 a favor seu abans que a 35 segons del descans el Terrassa fes el seu primer gol.

Víctor Alegre va marcar els dos primers gols del conjunt egarenc –en el segon i el tercer quart–, i després en els darrers vuit minuts del partit van anotar Bernat Sanahuja i Oriol Rodríguez.

Els hongaresos no van afluixar en cap moment el ritme de joc i van dominar clarament els quatre parcials del partit per 5-0, 5-1, 6-1 i 5-2, fins a aconseguir una clara victòria per 21-4.

El Barceloneta defensa el lideratge

El Zodiac Atlètic Barceloneta defensarà el lideratge del grup A contra el Jadran Carine montenegrí (19 h) en un partit força complicat davant el quart classificat. El conjunt montenegrí arriba al duel contra els mariners després d’haver guanyat els quatre últims partits que ha disputat i pujar des de la zona baixa de la taula a la quarta plaça. En la primera volta el Zodiac Barceloneta va guanyar a Montenegro per la mínima i en els darrers instants, 12-13, en el que va ser l’última derrota encaixada pel Jadran Carine. Els mariners van guanyar la seva enèsima copa masculina després de quatre jornades intenses i pràcticament no han tingut temps de refer-se. L’entrenador Chus Martín va poder disposar en la copa de l’eslovac Martin Famera, després de superar la seva llarga lesió, i podria debutar en la lliga de campions.