Ciclisme

La Volta a Catalunya no perilla tot i el coronavirus

Ciclisme.

El president de la Volta a Catalunya, Rubèn Peris, s’ha mostrat confiat que la cursa es disputarà amb normalitat entre el 23 i el 29 de març, i ha assegurat que no han rebut cap avís de les autoritats sanitàries davant els possibles efectes del coronavirus.

En la presentació dels mallots del centenari de la prova, el màxim responsable de la tercera cursa per etapes més antiga del circuit ha admès que, en l’eventual cas que se suspengués la prova, no es podria posposar perquè el calendari UCI World Tour “continua”.

“La posició de la Volta pel que fa al coronavirus és que s’estan realitzant totes la competicions de forma normal. Estem treballant de la mateixa manera, com si no hi hagués coronavirus. No hem rebut avís ni de la conselleria de Salut de la Generalitat, ni del ministeri de Sanitat. Cap equip ens ha preguntat al respecte”, ha apuntat.

En aquest sentit, Peris ha insistit que l’organització treballa perquè la cursa es disputi amb total normalitat i que no compten amb cap “pla b” en el cas que es decidís suspendre la carrera perquè “el calendari continua”.

“En cap moment estem pensant que no s’hagi de disputar la Volta, estem convençuts que es farà”, ha insistit el director. I ha afegit: “Crec que la cursa la podrem fer sense cap problema. És una opinió personal, no és científica. Si estan dient que es disputarà la Strade Bianche aquest cap de setmana, a nosaltres ens falten tres setmanes i la meva idea i il·lusió és que es disputarà”.

Aquestes declaracions de Rubèn Peris arriben pocs dies després de la suspensió del Tour dels Emirats Àrabs Units, que es disputava des del passat dia 23 de febrer i havia d’acabar el dissabte 29, pel positiu de coronavirus de mecànics de l’equip UAE.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)