Ciclisme

El govern italià prohibeix les clàssiques i voltes del país

Ciclisme.

El coronavirus ataca amb força un dels eixos neuràlgics del ciclisme europeu, Itàlia. El govern ha prohibit les grans clàssiques i voltes que s’han de disputar el proper mes i el principal organitzador, RCS, busca fórmules imaginatives per no haver de cancel·lar-les totes. D’entrada, dissabte no es disputarà al nord del país una de les clàssiques més esperades pels seguidors, la duríssima Strade Bianchi, a la Toscana. RCS dona aquesta prova pràcticament per cancel·lada definitivament. Ara bé, tot i que confirma que la Tirrena-Adriàtica (11-17 de març) i la Milà-San Remo (21 de març) no es podran disputar en les dates previstes originalment no descarta traslladar-les al juny, després del Giro d’Itàlia, o al setembre.

Els equips

Abans que es conegués la decisió del govern italià de prohibir les curses dos dels grans equips del pilot l’Ineos (Gran Bretanya) i el Mitchelton-Scott (Austràlia) ja havien anunciat que no compatiran a Europa fins l’arribada de la primavera (22 de març). Això, de moment, dona aire a la Volta a Catalunya, que comença exactament el dia 23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)