El Barça posa la directa contra el Granollers (42-27)

Handbol. L’equip blaugrana ha dominat el vallesà des de l’inici i a la mitja part ja manava per 21-13. El seu rival en les semifinals de copa serà demà l’Ademar de Lleó

El Barça s’ha imposat clarament al Fraikin BM Granollers (42-27) i demà (20:45 per Esport 3) lluitarà per accedir a la final de la copa del rei contra l’Abanca Ademar de Lleó, que ha superat el Logronyo la Rioja (29-26) en el segon partit de quarts de final. L’altra semifinal la jugaran el Liberbank Conca i el Benidorm (18:30 h), que han eliminat respectivament l’Helvetia Anaitasuna (21-26) i el Bidasoa Irun (26-29).

L’equip blaugrana ha posat la directa de bon començament i a còpia de contraatacs ja ha anotat un parcial de 9-4 en 10 minuts. El temps mort d’Antonio Rama era obligat i per uns moments el Granollers ha resistit en l’intercanvi de gols. El Barça, però, amb una defensa 6-0 molt profunda i amb grans intervencions de Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals (11 aturades en la primera meitat) ha fet un altre pas endavant. En atac, Fàbregas, Aleix i Mem, que ha entrat en el set inicial un cop superada la seva lesió al bessó, han estat els principals estilets i han ampliat l’escletxa fins als 10 gols (19-9). L’exclusió de Petrus ha donat oxigen als vallesans, que han pogut aturar momentàniament l’embranzida del rival i escurçar diferències amb un parcial de 0-4 (19-12). Entrerríos, que com Tomàs jugarà la seva última edició de la copa, ha deixat el resultat al descans amb un contundent 21-13.

Després de la represa, s’ha mantingut la mateixa tònica. El Granollers no ha tingut cap possibilitat de remuntada i al contrari, el Barça ha ampliat les diferències i ha aconseguit un màxim avantatge de 18 gols (38-20). Al final del partit el resultat ha estat de 42-27. Ludovic Fàbregas, amb cinc gols, ha estat escollit el jugador més valuós del partit. Els gols blaugrana, en tot cas, han estat molt repartits i també n’han marcat cinc Entrerríos, Aleix Gómez i Jure Dolenec. Pel Granollers, n’han marcat quatre Figueras, Nenadic i Álex Márquez.