El Sarrià fa un partidàs i s’endú un punt de Zamora (28-28)

Handbol.

El Sarrià ha sumat un valuós empat a la pista d’un rival directe, el Zamora (28-28), en un duel que s’ha decidit en uns emocionants i intensos minuts finals. Pórtulas ha fet l’empat de penal a deu segons del final i en la jugada següent la defensa dels gironins s’ha imposat. L’equip de Salva Puig ha començat el partit com un coet (2-7) en una primera part en què Pere Arnau ha fet els seus millors 30 minuts del curs (9 gols). Els locals s’han ficat de ple en el partit en la segona meitat i han deixat el Sarrià contra les cordes (26-24), però l’equip no ha abaixat els braços i s’ha endut un punt molt meritori.