El Granollers fa història i accedeix a semifinals de la Challenge Cup

Handbol. Triomf espectacular del KH-7 a la tornada dels quarts de final contra el JuRo Unirek (36-30), amb un parcial clau de 7-1 a la segona meitat i 9 gols d’Ona Vegué.

I ja són a semis. El KH-7 Granollers fa història en la seva primera participació a la competició europea de la Challenge Cup. Les de Robert Cuesta s’han imposat en la tornada de quarts de final en un ambient de gala al JuRo Unirek holandès, que tenia un gol de renda de l’anada (26-25). La remuntada, sòlida, treballada i força celebrada al mig de la pista al final per equip i afició, dona pas a les semifinals, el 4/5 d’abril.

El festival Vegué des de l’extrem esquerre ha desfet la igualtat (del 7-7 al 11-8). L’exclusió posterior de Vlug i dues grans aturades de Nicole Wiggins ha n donat marge de confiança (16-11). Les catalanes, en principi, havien de guanyar de dos gols de diferència, tal com anava el marcador.

A la sortida de la segona meitat els contraatacs de Kolken ho han complicat tot (20-20). Tornar a començar. Ha arribat el millor joc vallesà amb la seva millor recepta: possessió, Kaba i intensitat. El resultat, un parcial de 7-1 (27-21 a 16 minuts pel final), que seria decisiu.