Handbol

El Barça encadena la setena copa del rei

Handbol. L’equip blaugrana ha complert els pronòstics i ha superat amb autoritat el Benidorm per un contundent 40-25

El Barça ha complert els pronòstics i ha conquerit el seu 24è títol de la copa del rei, el setè de consecutiu, després de superar el Benidorm per un contundent 40-25. És el cinquè títol del conjunt blaugrana aquesta temporada després d’haver assolit la supercopa de Catalunya, la d’Espanya, la Super Globe i la copa Asobal. Amb la lliga Asobal molt ben encarrilada, l’equip de Xavi Pascual només li resta superar els quarts de final per tornar a fer-se un lloc en la final a quatre de la Lliga de Campions.

El Benidorm ha apostat inicialment pels atacs amb set jugadors. Gonzalo Pérez de Vargas ha respost amb un gol a porteria buida, però Fernando Latorre ha continuat amb aquesta estratègia, que si més no donava més possibilitats a l’atac del conjunt de la Marina Baixa. El segon gol sense porter, obra d’Entrerríos i un xut llunyà de Pálmarssson, obrien una petita escletxa (9-5) i el tècnic del Benidorm ha optat per demanar temps mort. L’equip revelació de la copa ha tornat als atacs convencionals, però l’exclusió de Folqués ha propiciat que el Barça eixamplés les diferències, amb un parcial de 4-0 (13-6). Amb les primeres rotacions, l’equip blaugrana ha pogut imprimir una marxa més al seu ritme de joc, i arribar a la mitja part amb un contundent 21-12. Gonzalo, amb deu aturades i dos gols, ha estat un dels destacats dels primers 30 minuts de joc.

Després de la represa, el Barça no ha tingut necessitat de forçar la màquina per ampliar encara més el seu avantatge davant un rival, que ha acusat el desgast de les dues jornades precedents. Gonzalo Pérez de Vargas ha rebut el guardó al jugador més valuós del partit, tot i que també han brillat Ludovic Fàbregas i Aleix Gómez, els màxims golejadors blaugrana, amb 8 i 6 gols respectivament.

LA DADA

Gonzalo ha estat el MVP, i Fàbregas, amb 8 gols, també ha brillat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)