Rugbi

Escòcia sotmet França

Rugbi. Els francesos perden el lideratge i l’esperança de conquerir el Grand Slam en ser clarament superats a Murrayfield (28-17)

El XV del Gall afrontava el partit d’ahir a Murrayfield (Edimburg) amb la moral pels núvols després d’encadenar tres victòries en el Sis Nacions que l’havien convertit no només en el favorit sinó en clar aspirant al Grand Slam. Els jugadors francesos, però, van topar ahir contra Escòcia (28-17), que va fer un dels millors partits dels últims anys i també un dels més intensos amb el jove mig d’obertura Adam Hastings (23 anys) exercint ja clarament com a líder sobre la gespa i no perdonant amb els xuts a pals: tres cops de càstig i dues transformacions. L’altre heroi del dia va ser Sean Maitland, jugador nascut a Nova Zelanda però que acumula anys fent carrera a Glasgow. Gràcies a la derrota de França, Anglaterra, que dissabte va vèncer Gal·les (33-30), és el nou líder d’un dels Sis Nacions més emocionants dels últims anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)