Hoquei sobre gel

El Puigcerdà jugarà la final de la lliga

Hoquei sobre gel.

El CG Puigcerdà s’ha classificat a per segon any consecutiu `per a la final de la lliga. En una semifinal molt igualada, l’equip entrenat per Dani Hilario va eliminar el Barça, líder de la fase regular i invicte fins al partit del diumenge. El rival pel títol serà el Txuri Urdin.

En el primer dels dos partits de la semifinal, els blaugrana van fer un gran inici de partit i van aconseguir un parcial de 2-0. Tot i això, a mesura que anaven avançant els minuts, Jurjaj Prokop va retallar distàncies i va col·locar el 2-1 en el marcador. El Barça va seguir amb el domini i va anotar el 3-1. Però, Prokop tornava a marcar i deixava el marcador en un 3-2. Després de rebre un altre gol amb molta fortuna, era Nacho Granell qui anotava un gol D’aquesta manera, el resultat final era de 4-3 favorable als culés.

En el segon partit, era l’equip pirinenc el que va sortir des de l’inici a per la victòria i quan només s’havien jugat 30 segons, Granell va aconseguir fer el 0-1. Tot i que l’equip local va saber refer-se i posar-se per davant amb un 2-1, l’equip de Puigcerdà va assolir l’empat i forçar la pròrroga. Granell, una altra vegada, va fer el gol d’or que donava el premi de jugar la final.