Ciclisme

El Massi-Tactic, a les clàssiques belgues

Ciclisme. L’equip gironí correrà el Tour de Flandes i la Fletxa Valona, de l’UCI World Tour, el mes que ve amb les millors corredores del món

El Massi-Tactic disputarà el mes que ve el Tour de Flandes i la Fletxa Valona, dues de les clàssiques belgues que formen part de l’UCI World Tour.

El Tour de Flandes és el 5 d’abril a Oudenaarde, amb 160 quilòmetres en la seva dissetena edició pel que fa la prova femenina. La 22a Fletxa Valona femenina serà el 22 d’abril a Huy, amb un recorregut de 120 km. El conjunt gironí és l’únic al país que corre el primer nivell. L’Omloop van de Westhoek, el 22 de març, serà la primera presa de contacte del Massi-Tactic a Bèlgica

La temporada passada, la del debut de la formació del Baix-Ter, l’equip va córrer tres proves de l’UCI World Tour: el Tour de Chongming Island (la Xina), l’Emakumeen Euskal Bira (Biscaia) i la Madrid Challenge de la Vuelta. Aquest 2020, les gironines ja han disputat la Volta al País Valencià i la Setmana Ciclista Valenciana. El Torneig Euskaldun a Zaldibar (Biscaia), dissabte, és la següent cita del seu calendari.

“Són les clàssiques de primavera i, per cultura i per ressò, són les més importants que disputarem entre la temporada passada i aquesta”, diu el president del Baix Ter, Sergi Güell.

PRIMER NIVELL

“A part del Tour de França, és la final de la lliga de campions”, diu Sergi Güell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)