Ciclisme

Sense data de retorn

Ciclisme. Quintana triomfa en l’última etapa i Schachmann guanya la general en una París-Niça retallada en un calendari també escapçat

El colombià Nairo Quintana (Arkéa) i l’alemany Maximilian Schachmann (Bora-Hansgrohe) van alçar els braços en la jornada final de la París-Niça, el primer com a vencedor de l’última etapa i el segon per mantenir el mallot de líder en una volta que és el preludi d’una aturada del calendari sense precedents. La tradicional volta francesa, de fet, ja va anul·lar l’última etapa, que s’havia de disputar avui amb sortida i arribada a Niça. De les grans curses de la UCI estan anul·lades en els pròxims dies la Volta a Catalunya, la Tirrena-Adriàtica, la Milà-San Remo, l’E3 Classic, la Gant-Wevelgem, la volta a Flandes i el Giro d’Itàlia. Hi ha poques possibilitats que les proves de l’abril, com ara la volta al País Basc, la París-Roubaix, l’Amstel Gold Race i la Fletxa Valona, es puguin acabar disputant tal com avança el coronavirus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)