Ciclisme

Els Emirats, la gènesi de les cancel·lacions

Maximiliano Richeze (UAE) va anunciar divendres que havia donat positiu, des d’Abu Dhabi, on el seu equip estava confinat. Ho va fer, l’argentí, l’endemà que la referència en esprints del seu equip, Fernando Gaviria, fos la primera gran figura del pilot internacional a reconèixer estar infectat. L’equip dels Emirats va ser un dels més perjudicats per la infecció, que va fer cancel·lar el Tour que hi tenia lloc quan encara faltaven dues etapes per disputar-se, el 27 de febrer. Els membres dels equips que competien en la cursa van passar 167 controls i vuit van donar positiu. El Groupama i el Cofidis francesos, el Gazprom rus i l’UAE es van haver de quedar en quarantena fins aquest cap de setmana, mentre que la resta van poder marxar.

El Tour dels Emirats va ser la primera competició cancel·lada. Aquella setmana es va suspendre l’estrena del mundial de motociclisme en la categoria reina a Qatar, on sí que es van fer les curses de Moto 2 i Moto 3 perquè els equips ja hi eren fent pretemporada. La fórmula 1 a Austràlia la setmana passada i les competicions d’equips en l’àmbit internacional i a la majoria de països afectats han paralitzat el món de l’esport.

El jugador d’hoquei sobre patins del Trissino Stefano del Santo –company del porter reusenc Adrià Català–, contagiat a principi de març, ja ha rebut l’alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)