Rugbi

Els clubs cancel·len la lliga tot i l’oposició de la federació

Rugbi.

Els 12 equips de la divisió d’honor de rugbi, entre els quals hi ha la UE Santboiana i el FC Barcelona, han decidit donar per acabada unilateralment la lliga i no tornar a les activitats fins a la temporada 2020-21. La federació espanyola s’hi oposa i manté que el campionat encara es podria reprendre al maig i que els clubs hauran d’afrontar les conseqüències de la decisió que han pres. En principi queda pendent saber si es respectarà la classificació actual perquè no només queden pendents jornades de la lliga regular sinó també les eliminatòries pel títol.

“Aquesta decisió s’ha pres perquè es puguin usar els recursos humans dels quals disposen els clubs per ajudar en l’emergència actual ajudant d’aquesta manera a la nostra societat. També és una mostra de respecte a totes les famílies que estan patint les conseqüències derivades d ela pandèmia de la Covid-19.

Els clubs consideren que la proposta de la federació espanyola d’esperar fins el 30 d’abril a l’evolució dels esdeveniments és “aliena” als problemes que està provocant aquesta crisi en la societat i no segueix l’exemple d’altres federacions, com l’anglesa o l’irlandesa. La federació espanyola considera que la suspensió unilateral és una decisió “irregular” que atempta contra les seves regulacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)