Waterpolo

La LEN reprogramarà totes les competicions previstes fins a finals de juny

Natació. Segons l’organisme se suspendran, es posposaran o es cancel·laran. La mesura afecta els equips de waterpolo de l’Atlètic Barceloneta, el CN Terrassa i el CN Sabadell

La Federació Europea de Natació (LEN) ha anunciat que reprogramarà totes les competicions previstes fins a finals de juny o principis de juliol, a conseqüència de la crisi del coronavirus. Les competicions seran en tot cas suspeses, posposades o cancel·lades. La setmana passada es va ajornar l’europeu de Budapest, que podria disputar-se a finals d’agost, sempre hi quan la situació de la pandèmia ho permeti. Aquesta última mesura afectarà als equips de waterpolo del CN Atlètic Barceloneta i el CN Terrassa, que es trobaven en l’onzena jornada de la fase de grups de la lliga de campions, i al CN Sabadell, que havia de jugar la tornada dels quarts de final de l’Eurolliga a la piscina de l’Ekipe Orizzonte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)