Hoquei sobre gel

La final de la lliga, entre el Puigcerdà i el Txuri, es jugarà al setembre

Hoquei sobre gel. La RFEDH dona per acabat el curs 2019/20 en totes les seves competicions i només ajorna la lluita pel títol masculí i femení

La Real Federación Española de Deportes de Hielo (RFEDH) ha cancel·lat de manera definitiva totes les competicions de la temporada 2019/20, amb l’objectiu de centrar-se en el disseny del curs que ve després de les noves mesures del govern estatal en la lluita contra la COVID-19.

“Implica un període de confinament superior al previst inicialment” s’argumenta en el comunicat oficial de la RFEDH, que havia aturat les competicions aquest mes de març abans que es decretés l’estat d’alarma i els quinze dies inicials de confinament.

Només la lliga d’hoquei sobre gel queda ajornada al setembre, tant la masculina com la femenina, perquè son classificatòries per a les competicions continentals i no com en la resta de disciplines, el campionats internacionals de les quals ja han caigut del calendari: el mundial mixt de cúrling i el d’hoquei sobre gel o el de patinatge artístic.

Evitar les lesions o desvirtuar les competicions és l’explicació per la qual es decideix no fer esperar els esportistes al mes de maig. El gruix de les instal·lacions, tancades, fins i tot han començat el període de descongelació per a un òptim manteniment.

Repetició

El Puigcerdà ha de jugar la final del play-off amb el Txuri Urdin, després d’eliminar el Barça –el millor en la lliga regular– en la semifinal al tercer partit i amb un gol d’or.

La lluita pel títol és al millor de cinc i suposa la repetició del curs passat. El conjunt de Sant Sebastià ha guanyat les tres darreres lligues, la última contra el Puigcerdà amb gol d’or en el cinquè partit. El Barça va guanyar la copa el 2019, després de derrotar l’equip de la Cerdanya en la final. Txuri Urdin i Jaca són els candidats a la Liga Iberdrola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)