Tennis

Federer i la seva dona fan una donació d’un milió de francs suïssos

Tennis.

El suís Roger Federer i la seva dona Mirka Vavrinec han donat un milió de francs suïssos –uns 944.000 euros– “per a les famílies més vulnerables” d’aquest país, segons han anunciat ambdós en les seves xarxes socials. S’afegeix a les donacions que han fet en els darrers dies Messi o Guardiola, enter d’altres.

“Aquests són temps difícils per a tots i ningú hauria de quedar-se enrere”, diu el matrimoni. “Mirka i jo hem decidit personalment donar un milió de francs suïssos per a les famílies més vulnerables de Suïssa. La nostra contribució és només el començament. Esperem que altres s’uneixin per donar suport a més famílies necessitades. Junts podem superar aquesta crisi! Estigues sa!” , assenyalen en el missatge acompanyat per una fotografia de tots dos. Federer es troba recuperant-se de l’artroscòpia al genoll dret realitzada el 20 de febrer, per la qual hauria d’estar de baixa a menys quatre mesos. El circuit ATP i el de la WTA estan suspesos, de moment, fins al 7 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)