Handbol

El Barça i el Granollers, disposats a allargar la lliga Asobal al juny

Handbol. Hi ha mitja dotzena de clubs que s’oposen a aplicar aquesta mesura si fos necessària per l’estat d’alarma per la crisis sanitària de la Covid-19

El Barça i el Fraikin BM Granollers s’alineen en el grup de clubs de la lliga Asobal que estarien disposats a jugar el mes de juny en cas que fos necessari allargar el campionat com a conseqüència de l’estat d’alarma per la crisis sanitària de la Covid-19. També estarien en aquest grup l’Osca, l’Atlético Valladolid, el Logronyo la Rioja, el Nava i el Bidasoa, mentre que l’Ademar de Lleó fixa com a data límit el 15 de juny, i el Sinfín, el dia 6 d’aquest mes.

Al seu torn, el Benidorm, el Guadalajara, el Frigoríficos Morrazo, l’Anaitasuna, el Liberbank Conca i el Puente Genil s’oposen totalment a jugar al mes de juny, i ja han traslladat la seva negativa a l’Associació de Clubs Espanyols (Asobal). El Port Sagunt hi veu molts problemes, tenint en compte que els contractes amb els jugadors expiren el 31 de maig. A més, la majoria de clubs exigeixen tenir un parell de setmanes per fer una mini pretemporada abans de reprendre la competició i alguns, com el Guadalajara i el Frigoríficos Morrazo, serien partidaris de donar la temporada per acabada. Fins a dia d’avui s’han jugat dinou jornades i, per tant, en resten onze per acabar el campionat.

En alguns països com Polònia, Suècia, Suïssa, Noruega o Bèlgica han donat per acabades les competicions i no hi haurà ni campions ni descensos en la màxima categoria. A Alemanya s’ha aplicat la mateixa mesura en la Bundesliga femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)