Handbol

La federació espanyola compta amb Jordi Ribera i Carlos Viver

Handbol. El president vol renovar els dos tècnics catalans de les seleccions estatals amb vista als Jocs del 2021, tot i que acaben contracte a finals d’agost

El president de la Federació Espanyola d’Handbol (RFEBM) Francisco Blázquez ha assegurat que compte amb els dos tècnics catalans, tant Jordi Ribera (Sarrià de Ter, 1963) com Carlos Viver (Granollers, 1973), per dirigir les seleccions espanyoles masculina i femenina en els Jocs Olímpics de Tòquio el 2021, tot i que tots dos acaben contracte aquest estiu. “Encara no he parlat amb cap dels dos, però són els entrenadors que han de dirigir les nostres seleccions en els Jocs Olímpics de Tòquio perquè han fet mèrits per ser-ho. Comptem amb ells pel 2021”, ha comentat el president de la RFEBM en declaracions a l’agència EFE. Unes paraules amb les quals Blázquez ha volgut tancar els dubtes oberts després de l’ajornament de la cita olímpica. El màxim mandatari de l’handbol espanyol s’ha mostrat convençut de la predisposició de tots dos per continuar al capdavant dels dos equips estatals. De totes maneres, qualsevol renovació quedarà a expenses del procés electoral que haurà de celebrar la federació en l’últim trimestre d’aquest any, sempre hi quan l’ajornament dels Jocs no modifiqui el calendari previst.

La selecció espanyola masculina, que al gener va revalidar el títol europeu, ja té la plaça assegurada per als Jocs de Tòquio, mentre que la femenina, vigent subcampiona mundial, ha de disputar el preolímpic de Llíria, que després de diversos ajornaments encara no té una data fixada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)