Més esport

El GP Catalunya Costa Brava de surf de vent també cau del calendari

Surf de vent. La cita, la més antiga del món de la vela del país darrere la Christmas Race, s’havia de disputar del 19 al 24 de maig a Sant Pere Pescador

El campionat del món de surf de vent - Gran Premi Catalunya Costa Brava 2020 s’ha cancel·lat segons han anunciat els seus organitzadors, el Club de Vela La Ballena Alegre i la PWA Professional Windsurfers Association. La cita s’havia de disputar del 19 al 24 de maig a Sant Pere Pescador.

Japó, Corea del Sud i França tenien les proves del campionat del món prèvies a la catalana i ja havien anunciat abans i també com a conseqüència de la COVID-19 que no les organitzarien.

La impossibilitat de no poder garantir la logística, la seguretat dels participants i dels espectadors són els motius que han fet caure del calendari una competició que es fa des de fa més de vint anys i que és la més antiga del món de la vela del país darrere la Christmas Race.

Modalitat olímpica

La organització, i el Camping La Ballena Alegre i la revista Surf a Vela, ja centren la seva atenció en el 2021. El 2019 es va fer en la modalitat foil, que fa dos anys es va introduir en la cita empordanesa i que servia d’assaig amb el programa dels Jocs de París 2.024 a l’horitzó. Dels 55 surfistes que participaven en la prova establerta a la Ballena Alegre, cinc tenen medalles olímpiques en el seu palmarès.

Les furgonetes, tampoc

La Concentració de furgonetes Volkswagen que es feia cada any coincidint amb la competició tampoc es celebrarà. Es duia a terme el darrer dia del campionat i atreia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)