Més esport

Sílvia Mas, confirmada per a Tòquio 2021

Vela. L’actual campiona del món de 470 competirà al costat de Patricia Cantero

El COE ha seleccionat de manera oficial la regatista barcelonina Sílvia Mas i la canària Patricia Cantero com a membres de l’equip olímpic que disputarà les proves de la classe 470 als Jocs Olímpics de Tòquio, ajornats fins el 2021.

Mas i Cantero són les actuals campiones del món de la classe, un títol que van conquerir el passat mes de setembre al Japó, a la subseu on es disputaran les proves olímpiques, Enoshima. Totes dues es troben confinades al centre d’alt rendiment de Santander complint les directrius de l’estat d’alarma decretat pel govern espanyol arran de la propagació de la Covid-19.

L’entrenador de les dues regatistes, Gustavo Martínez Doreste, ha confirmat la notícia des de Palma de Mallorca. “Aquesta classificació no només és un èxit per elles sinó també per l’equip de la federació, que s’assegura la possibilitat de lluitar per una medalla en aquesta prova.”

A banda de Mas, també té garantida una plaça pels Jocs de Tòquio del 2001 el barceloní Jordi Xammar, que disputarà la prova de 470 de la categoria masculina amb el regatista gallec Nicolás Rodríguez. Xammar també s’entrena aquests dies a Santander.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)