Ciclisme

El 15 de maig, la data límit per definir el proper Tour de França

Ciclisme. Els organitzadors de la cursa mantenen l’esperança

El Tour de França, que s’ha de fer del 27 de juny al 19 de juliol, es manté segons el previst. És el plantejament que té l’empresa organitzadora de la cursa, ASO, malgrat els efectes del coronavirus. “Tot depèn de quant duri el confinament” han dit fonts de l’organització a Efe, que han explicat que tota la feina està feta i que només queden els retocs d’última hora.

“Si la situació sanitària torna a la normalitat a mitjan maig, hi ha temps” asseguren després que la ministra d’Esports, Roxana Maracineanu, obrís la possibilitat que el Tour es fes sense públic a les carreteres amb l’argument que la principal font d’ingressos de la prova són els drets televisius.

La caravana?

El Tour d’aquest 2020 havia de coincidir amb els 90 anys de la introducció de la caravana amb què els patrocinadors de la cursa amenitzen els moments previs al pas dels participants, obsequiant els espectadors amb productes de promoció. Seria, aquesta, la gran damnificada si s’hagués de recórrer finalment a la proposta de Maracineanu.

El Lotto Soudal, primer World Tour amb un ERTO

El conjunt belga és el primer de la màxima categoria de l’UCI que s’acull a un ERTO per fer front a l’actual situació provocada per la COVID-19. Els 27 ciclistes de l’equip han pres la decisió per unanimitat “en solidaritat amb els empleats i patrocinadors”. “Circumstàncies especials requereixen mesures especials” diu el comunicat del Lotto Soudal, que té 25 persones de l’equip de suport (mecànics, conductors i fisioterapeutes) a l’atur de manera temporal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)