Handbol

“Estic molt interessat a millorar el meu català”

Handbol. El pivot francès del Barça Ludovic Fàbregas vol aprofitar el confinament per apujar el seu nivell lingüístic i practica amb la seva àvia

El pivot internacional francès del Barça de 23 anys Ludovic Fàbregas continua confinat a Barcelona, enyora la seva “gran passió” i es proposa de millorar el seu nivell de català, llengua que practica amb la seva àvia. “Toca fer esport al pis o a la terrassa, mirar sèries, videojocs, dibuixar i estic molt interessat a aprendre català, però sempre penso en una mateixa cosa: reprendre la temporada.” Malgrat això, el pivot està conscienciat amb la situació: “Hi ha coses molt més serioses i hem d’adaptar-nos i respectar les mesures. La salut és el més important.” Està confinat al seu pis de Collblanc (l’Hospitalet). “Vaig entendre que el lloc on hauria d’estar és aquí a Barcelona. Òbviament, em mantinc en contacte amb la meva família, els meus pares, la meva àvia i el meu germà que estan a Banyuls, i la resta de la meva família també, que estan a Saint-Nazère i Perpinyà”, reflexiona. Parla diàriament amb els seus pares: “Afortunadament, estan molt bé. També la meva àvia, que va complir anys fa pocs dies. Sempre que parlo amb ella em toca practicar el català. Ens mantenim junts i forts com sempre.”

Creu que tota la planificació esportiva està en doina: “És la primera vegada que les coses són diferents: partits cancel·lats, la ciutat esportiva, la nostra casa, tancada i la meva vida ha canviat. S’han acabat els viatges, els menjars d’equip, els cafès abans d’entrenar, escoltar en Guti’, el nostre metge preferit, explicant-nos històries o treballar amb el nostre entrenador animant-nos.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)