Ciclisme

La marxa cicloturista Terra de Remences, cancel·lada

Ciclisme. La 23a edició de la cita de referència al país, inclosa en el calendari UCI i que ja tenia més de 3.000 inscrits, s’havia de fer el 10 de maig

El Club Ciclista Bas (CCBAS) ha anunciat que cancel·la la marxa cicloturista Terra de Remences, la 23a edició de la qual s’havia de fer el 10 de maig am sortida de Sant Esteve d’en Bas i pas per les comarques de la Garrotxa, el Ripollès i Osona. La decisió, per la qual els organitzadors s’havien fixat el termini fins després de Setmana Santa, s’argumenta per l’allargament de l’estat d’alarma i les mesures de prevenció decretades pel govern espanyol arran de la crisi pel coronavirus COVID-19. La Federació Catalana de Ciclisme (FCC) ja havia cancel·lat totes les seves proves fins el 10 de maig.

La impossibilitat d’ubicar la cita de referència al país en altres dates sense afectar altres proves fa que, tot i comptar amb 3.000 inscrits, els organitzadors tornaran l’import als participants menys l’aportació voluntària que van fer per a organitzacions benèfiques del territori com l’Oncolliga, la Fundació A. Bosch o Càritas. Tampoc s’abonarà la quota de la Terra de Remences del 2021 que donarà als inscrits una plaça preferent per a l’edició del 2.021.

Patrocini

Klassmark sí fa les curses el setembre

L’empresa gironina de grans esdeveniments esportius a l’aire lliure i en l’entorn natural sí ha pogut moure les seves curses afectades per la crisi del coronavirus. És el cas, per exemple, de la Girona MTB Challenge que es farà de l’11 al 13 de setembre o del Trail Cap de Creus, el 27 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)