Ciclisme

El Tour descarta que es disputi la prova sense públic

Ciclisme. Els organitzador estan estudiant noves dates per si no es pot córrer en les previstes, del 27 de juny al 19 de juliol

El director del Tour de França, Christian Prudhomme, ha descartat que la prova es disputi sense la presencia de públic en les etapes. Al mateix temps ha reconegut que s’estan estudiant noves dates per si la pandèmia de coronavirus no permet que es faci en les previstes, del 27 de juny al 19 de juliol. “De moment, el Tour manté les dates. Naturalment tot dependrà de l’evolució de la pandèmia” ha afirmat Christian Prudhomme, que ha afegit que en el Tour el més important és França, és la situació sanitària el que compte: “Només vull una cosa: que el Tour es disputi aquest estiu. Però, no pel Tour, si no perquè si no es disputa serà perquè estarem en una situació catastròfica“.

El màxim responsable del la cursa francesa ha assegurat de manera contundent que no es disputarà sense públic, en contra del que va afirmar fa uns dies la ministra francesa d’esports, Roxana Maracineau. Christian Prudhomme ha manifestat que estan “estudiant altres hipòtesis sobre les dates” per si no es pot disputar quan estava previst, del 27 de juny al 19 de juliol, i ha dit que prendran una decisió el 15 de maig. Ahir mateix la Unió Ciclista Internacional va decidir suspendre totes les proves del calendari fins el proper 1 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)