Ciclisme

El Tour de Suïssa (7 - 14 de juny) també salta del calendari

Ciclisme. Els organitzadors descarten un canvi de dates però es plantegen fer-lo de manera virtual, amb corredors professionals i aficionats

El Tour de Suïssa s’ha cancel·lat i, una de les curses en què els participants al Tour de França solien afinar el seu estat de forma, no es disputarà aquest 2020 degut a la pandèmia del coronavirus. La cursa s’havia de fer del 7 al 14 de juny i, d’aquesta manera, el Tour de França seria directament la primera prova de l’UCI World Tour que apareix en el calendari.

Els organitzadors descarten torbar noves dates per a aquest 2020 però es plantegen mantenir, en les mateixes en què s’havia de fer, disputar la cursa de manera virtual amb ciclistes professionals i aficionats. The Digital Swiss 5 es farà del 22 al 26 d’abril amb corredors de 17 equips del World Tour i del Pro Tour, i de la selecció suïssa. Aquest seria l’embrió del primer Tour de Suïssa Digital.

El Tour de Suïssa s’havia fet de manera ininterrompuda des de la Segona Guerra Mundial. Egan Bernal (Ineos) va guanyar l’edició del 2019 i es va convertir en el segon ciclista colombià en guanyar la prova, després que MIguel Ángel López fos el primer el 2016. Setmanes més tard, el corredor de l’Ineos guanyava el Tour de França.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)