Atletisme

El míting de Palafrugell s’ajorna fins al 2021

Atletisme. Estava programat per al 23 de maig a l’Estadi Josep Pla i Arbonès

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell ha decidit posposar la 28a edició del Míting Internacional d’Atletisme, que estava programat per al 23 de maig a l’Estadi Josep Pla i Arbonès, a una data per concretar en la primavera del 2021. La decisió s’ha hagut de prendre davant la incertesa provocada per la crisi del coronavirus. La majoria de reunions que conformen el circuit Europe Athletisme Promotion s’estan ajornant per a l’any vinent, tot i que algunes, si la Covid-19 ho permet, s’intentaran encabir en els mesos de tardor del calendari d’aquest 2020.

El míting de Palafrugell es va organitzar per primera vegada el 1992 i des d’aleshores es va disputar cada any excepte el 2011 a causa de la crisi econòmica, que feu perillar la seva continuïtat i limità el seu pressupost en les edicions posteriors. En 27 edicions hi han competit més de 6.000 atletes de 101 països. El míting empordanès ha reunit en tres dècades a grans estrelles del tartan com ara Ruth Beitia, Adel Mechaal, Esther Guerrero, Habiba Ghribi, Dave Green, Nouria Merach, Erik Nool o Niurka Montalvo, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)