Atletisme

El míting de Palafrugell, ajornat

Atletisme. Estava previst per al 23 de maig i no es disputarà fins a la primavera del 2021 a conseqüència de la crisi del coronavirus. La Federació Espanyola d’Atletisme actualitza part del calendari del curs, trastocat per culpa de la pandèmia

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palafrugell ha decidit posposar la 28a edició del Míting Internacional d’Atletisme, que estava programat per al 23 de maig a l’estadi Josep Pla i Arbonès, a una data per concretar en la primavera del 2021. La decisió s’ha hagut de prendre per la incertesa provocada per la crisi del coronavirus. La majoria de reunions que formen el circuit Europe Athletisme Promotion s’estan ajornant per a l’any vinent, tot i que algunes, si la Covid-19 ho permet, s’intentaran encabir en els mesos de tardor del calendari d’aquest 2020.

El calendari, en suspens

La Federació Espanyola d’Atletisme ha actualitzat aquesta setmana part del calendari d’aquest curs, tot trastocat a conseqüència de la crisi del coronavirus. De moment, encara es mantenen sobre el paper, tot i que amb poques possibilitats que s’arribin a disputar tant la milla de la Sagrada Família (10 de maig) com el míting de Barcelona (2 de juliol). D’altra banda, figuren en suspens totes les jornades (tres) de la lliga estatal de clubs, el campionat d’Espanya màster de combinades, 10.000 m i la milla (Sabadell, 23 i 24 de maig), el campionat d’Espanya en categoria sub-18 (Tarragona, 4 i 5 de juliol) i el campionat d’Espanya sub-16 (Granollers, 11 i 12 de juliol).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)