Tennis taula

Cinquena del món sub-21

Tennis de taula. Sofia-Xuan Zhang puja cinc llocs i arriba a la seva millor posició de sempre. Galia Dvorak se situa la 78a en la llista absoluta

La gironina Sofia-Xuan Zhang s’ha situat en la cinquena posició del rànquing mundial sub-21 després que la federació internacional (ITTF) ha fet publiques les llistes del mes d’abril. La jugadora del Girbau Vic ha pujat cinc posicions respecte al rànquing del mes passat després de ser finalista en la categoria sub-21 del torneig d’Oman, que es va jugar a principis del mes de març. Aquesta cinquena plaça, amb 5.790 punts, és la millor que ha tingut mai Sofia-Xuan Zhang i supera la novena del mes de gener d’aquest any.

En la categoria absoluta la mataronina Galia Dvorak ha pujat quinze posicions i és la 78a jugadora mundial, amb 3.900 punts. S’ha acostat molt al seu millor resultat de sempre, que havia estat el lloc 72è en el febrer del 2010. En aquesta categoria absoluta Sofia-Xuan Zhang ocupa el lloc 125è amb 3.040 punts i ha millorat quatre places. La seva millor posició havia estat la 97a, l’abril del 2019. En la categoria sub-21 masculina l’igualadí Joan Masip ocupa el lloc 29è del rànquing mundial amb 3.210 punts. Ha perdut sis posicions des de la darrera llista. El seu millor lloc va ser el 22è en el mes de febrer d’aquest any.

Els rànquings mundial de l’ITTF quedaran congelats després de la publicació de les llistes d’aquest mes d’abril fins que es reprenguin les competicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)