Handbol

Haniel Langaro; propera destinació Barça

Handbol. El lateral brasiler ja s’ha acomiadat de l’afició del Dunkerque i està pendent que es faci oficial la seva incorporació al club blaugrana

El lateral brasiler Haniel Langaro (Umuarama, 1995) ja s’ha acomiadat de l’afició del Dunkerque i només necessita que el Barça faci oficial el seu fitxatge per posar rumb cap a la capital catalana, quan l’estat d’alarma ho permeti. Ja fa temps que l’internacional brasiler sonava com a futur jugador blaugrana, però amb la plantilla al complet i encara amb una temporada de contracte amb el conjunt francès el mànager de la secció David Barrufet va decidir esperar un any per incorporar-lo a l’equip de Xavi Pascual. Langaro cobrirà la baixa del danès Lasse Andersson, que el curs vinent militarà en les files del Fuchse de Berlín.

La suspensió de la lliga francesa –es va fer oficial la setmana passada amb el PSG com a campió– ha precipitat la sortida de Langaro del Dunkerque, on ha jugat les tres últimes temporades. Aquest curs era el màxim golejador de l’equip amb 70 gols en 17 partits. Nascut a Umuarama, Langaro es va formar al prestigiós club brasiler de Pinheiros. Va arribar a Europa el gener de 2016 per jugar al Naturhouse la Rioja de Logronyo i a la fi de la temporada 2016-2017 va deixar l’equip per incorporar-se al Dunkerque Handball, destacant ja per la seva capacitat golejadora.

Un dels grans valedors del jugador, que ha estat 68 vegades internacional absolut amb 321 gols marcats, és l’actual seleccionador espanyol, el sarrianenc Jordi Ribera, que ho va ser del Brasil en dues etapes: (2005-2008) i (2012-2016), amb qui va guanyar el campionat panamericà de 2015 i va ser setè en els Jocs Olímpics de Rio 2016, i novè al Mundial 2019. Ribera també el va aconsellar que fes el salt a Europa per prosseguir el seu creixement com a jugador.

DESTACAT

Jordi Ribera, un dels seus grans valedors quan dirigia la selecció brasilera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)