Atletisme

La federació catalana concentrarà la temporada de pista en sis setmanes

Atletisme. Ha elaborat un calendari de campionats de Catalunya a partir del 19 de setembre, que culminaria amb la competició absoluta i el míting, el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre

La Federació Catalana d’Atletisme (FCA) ha elaborat un calendari dels campionats catalans en pista a l’aire lliure a partir del 19 de setembre, sempre hi quan s’hagi arribat a una certa normalitat social i col·lectiva post-Covid 19. Després d’haver mantingut reunions telemàtiques amb el comitè tècnic, la comissió de clubs, el comitè executiu i, finalment, la junta directiva, la FCA ha resolt concentrar tots els campionats en sis setmanes. La competició començaria el cap de setmana del 19 i 20 de setembre amb els campionats de clubs sub20, màster, sub10, 12, 14 i 16. Aquest període de competicions culminaria amb el campionat de Catalunya absolut i el míting, que segons aquest calendari es disputaria el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre. Des de la FCA són conscients que la temporada queda molt comprimida, però prefereixen aquesta programació a donar-la per perduda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)