Atletisme

Empat entre Duplantis i Lavillenie

Atletisme. Els dos atletes han superat 36 vegades en 30 minuts el llistó col·locat a 5 metres en una competició de perxa als seus respectius jardins

El suec Armand Duplantis i el francès Renaud Lavillenie han empatat a 36 salts per sobre dels 5 metres durant els 30 minuts que ha durat l’anomenat l’Ultimate Garden Clash, la competició de salt de perxa que els dos atletes han disputat des del jardí de casa seva, a Lafayette (Estats Units) i Clermont-Ferrand (França), respectivament. El tercer en discòrdia ha estat el nord-amercià Sam Kendricks, que en el mateix marge de temps ha sobrepassat el llistó 26 vegades en el fossat de perxa que té instal·lat al seu ranxo familiar d’Oxford (Mississipi).

La competició ha tingut dues parts, amb dues tandes de 15 minuts i 5 minuts de descans entre una i l’altra. En la primera meitat, Duplantis, el recordista mundial amb 6,18 m, ja ha pres la iniciativa, amb 18 salts vàlids, un per davant de Lavillenie (17) i amb sis de marge sobre Kendricks (12). Duplantis ha mantingut l’avantatge en la segona part, però un intent nul en el tram final li ha fet perdre un temps preciós mentre tornava a col·locar el llistó a lloc. Lavillenie ho ha aprofitat per igualar la sèrie del seu rival i acabar empatats a 36 salts. Al final de la competició, Duplantis, de només 20 anys, estava disposat a fer un desempat de 3 minuts, però Lavillenie –en té 33–, exhaust, no ha volgut continuar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)