Tennis

Programa d’ajuda per als jugadors afectats per l’impacte de la Covid-19

Tennis. El fons, que beneficiarà a uns 800 tennistes, és de 6 milions de dòlars, i l’impulsen la ITF, l’ATP, la WTA i els organitzadors dels quatre Grand Slams

La Federació Internacional de Tennis (ITF), l’ATP i la WTA, i els organitzadors dels quatre tornejos del Grand Slam han anunciat la creació d’un programa d’ajuda per als jugadors afectats per l’impacte de la Covid-19, basat en un fons econòmic de 6 milions de dòlars.

A través d’un comunicat, les institucions remarquen que la seva unió és “una demostració de suport als jugadors” en un moment en què afronten “desafiaments sens precedents”. El tennis professional està suspès de moment fins al 13 de juliol, degut a l’impacte de la pandèmia.

Al voltant de 800 jugadors es veuran beneficiats amb aquest programa d’ajuda, que es repartirà “en parts iguals entre homes i dones”. “L’elegibilitat pel programa d’ajuda tindrà en compte la classificació, així com els guanys de premis en efectiu anteriors d’acord amb els criteris acordats per totes les parts interessades”, s’explica des de la ITF.

Les set institucions subratllen, a més, que la creació d’aquest programa “és una demostració de la capacitat de l’esport d’unir-se en un moment de crisis com l’actual”. “Continuarem col·laborant i valorant el suport requerit en tot el tennis amb l’objectiu de garantir la salut a llarg termini de l’esport en mig d’aquest desafiament sense precedents a la nostra forma de vida. Els nostres pensaments romanen amb tots els afectats en aquest moment”, conclou el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)