Tennis

No es descarta un Roland Garros a porta tancada

Tennis. El president de la federació francesa diu que en aquests moments totes les alternatives són possibles

El president de la federació francesa, Bernard Giudicelli, no descarta que el Roland Garros, que s’ha ajornat al mes de setembre pel coronavirus, es jugui a porta tancada. Bernard Giudicelli ha explicat en una entrevista al setmanari francès “Journal du Dimanche” que d’aquesta manera es podria salvar part dels ingresos: “Organitzar-lo a porta tancara permetria mantenir part del model econòmic, els drets televisius i els patrocinadors. No s’ha de passar per alt”. Roland Garros representa prop del 80 per cent dels ingresos de la federació francesa, segons el setmanari.

Respecte a la possibilitat d’ajornar una setmana més el torneig francès i passar del 20 de setembre, la data d’inici prevista, al dia 27, el president de la federació francesa ha dit que “no canviaria gran cosa” i que encara és aviat per determinar el calendari definitiu. Bernard Giudicelli ha explicat que en aquests moments no es descarta cap possibilitat i hi han diverses alternatives. “Poden passar moltes coses al nostre voltant. Estem concentrats en el que tenim que fer, oferir un torneig en les millors condicions” ha manifestat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)