Hoquei sobre herba

L’europeu del 2021 es jugarà abans dels Jocs de Tòquio

Hoquei sobre herba. Es disputarà a Amsterdam del 4 al 13 de juny

El campionat d’Europa masculí i femení del 2021 es disputarà abans dels Jocs Olímpic de Tòquio. La federació europea (EHF) ha confirmat les noves dates de la competició que ara es disputarà del 4 al 13 de juny a Amsterdam (Països Baixos). L’ajornament un any dels Jocs de Tòquio –del 23 de juliol al 8 d’agost del 2021–, ha obligat a modificar la citat europea que tenia previst disputar-se inicialment del 20 al 29 d’agost. La presidenta de la EHF, Marijke Fleuren, ha senyalat en un comunicat que com que l’europeu és classificatori per la copa del Món, situar-lo després dels Jocs no seria just, en especial pels jugadors.

La EHF ha confirmat que en la categoria masculina la selecció espanyola –actual subcampiona–, jugarà en el grup A contra Bèlgica, la campiona, Anglaterra i Rússia. El grup B el formaran els Països Baixos, Alemanya, França i Gal·les. En la categoria femenina Espanya –bronze en l’europeu de l’any passat–, jugarà en el grup A amb l’amfitriona, els Països Baixos, Irlanda i Escòcia. En el grup B jugaran Alemanya, Anglaterra, Bèlgica i Itàlia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)