Atletisme

Rabat, Londres i Zuric queden fora de la Lliga del Diamant

Atletisme. És previst que comenci el 14 d’agost amb el míting de Mònaco

La federació internacional ha anunciat el nou calendari de la Lliga del Diamant, que en principi començarà el 14 d’agost a Mònaco i s’acabarà el 17 d’octubre a la Xina en una ciutat per confirmar. El programa, que sempre quedarà a expenses de l’evolució de la Covid-19, també inclourà els mítings d’Estocolm (23 d’agost), Lausana (2 de setembre), París (6), Gateshead (12), Roma o Nàpols (17), Xangai (19) i Doha (9 d’octubre).

La prova d’Eugene, que serà la seu del mundial del 2022, encara no ha estat fixada. Les reunions que s’han cancel·lat definitivament són les de Rabat, que era prevista per al 31 de maig, Londres (4 de juliol) i Zuric (9-11 de setembre). Aquest míting hauria d’haver estat la seu de la final de la Lliga del Diamant, però a causa de la reestructuració de la temporada Suïssa serà la seu de les finals del 2021 i el 2022 per compensar la baixa d’aquest any.

L’objectiu dels organitzadors és que els aficionats puguin accedir als estadis a veure la competició, però admeten que en cada ciutat s’establiran les condicions sanitàries que exigeixin els respectius governs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)