Ciclisme

Chris Froome podria deixar l’Ineos aquest 2020 mateix

Ciclisme. El lloc web especialitzat Cyclingnews apunta que el quatre cops vencedor del Tour medita canviar d’equip a final de temporada, o aquesta per córrer la cursa francesa

“El pla de l’Ineos es portar Egan Bernal, Chris Froome i Geraint Thomas al Tour” diu Servais Knaven, el director de l’Ineos a la plataforma audiovisual belga Sporza. Unes declaracions, les darreres en sortir de l’estructura britànica, que unides a la negativa del vencedor del Tour de l’any passat a Eurosport –Bernal diu que si està al cent per cent no es sacrificarà pels seus companys de files, tal i com farien ells mateixos– podrien desembocar amb la sortida del quatre cops guanyador de la cursa francesa de l’equip que ha dominat la prova la darrera dècada amb les victòries a París de Wiggins (2012), Froome (2013, 15, 16 i 17) Thomas (2018) i Bernal (2019).

Froomey fa setmanes que va presentar la seva candidatura a guanyar el cinquè Tour.

‘Transfer request’

Chris Froome, que la setmana que ve farà 35 anys i que surt d’una lesió, no té clar el seu lideratge a l’equip i podria recórrer al mecanisme legal que li permetria canviar d’aires a mitja temporada. El seu contracte acaba a final d’any i no hi ha hagut cap moviment que apunti a la renovació. Per això l’Israel Cycling Academy que ja va fitxar Daniel Martin o el Bahrein-McLaren –Wout Poels i Mikel Landa, els dos antics gregaris de Froome– estarien disposats a fer gala del seu poder econòmic incorporant el guanyador de quatre Tours, la Vuelta (2011 i 17) i el Giro (2018).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)