Waterpolo

Ballart substituirà Zablith a la banqueta del CN Mataró

Waterpolo. El tècnic barceloní tanca l’etapa egípcia i pren el relleu de la brasilera, que, en espera de la comissió delegada, ha conduït l’equip al títol de lliga

La temporada de waterpolo, com tantes altres, ha acabat de manera abrupta, però les direccions esportives dels clubs no descansen i ja comença a haver-hi els primers moviments amb vista al curs vinent. La primera gran novetat ha estat sonada, amb el fitxatge de Dani Ballart per dirigir l’equip femení del CN Mataró, l’oficiós campió de lliga en espera de la resolució definitiva de la comissió delegada de la federació espanyola. El tècnic barceloní ha tancat la seva aventura egípcia –aquest any ha dirigit el Gezira, del Caire–i torna a la lliga espanyola, on, a més de la seva brillant i dilatada trajectòria com a jugador, ha ocupat diferents tasques de responsabilitat tant en la direcció esportiva del CN Sabadell com a les banquetes dels equips femení i masculí del CN Sant Andreu. L’acord és per una temporada, amb l’opció d’una segona prorrogable.

“Quan em van trucar des del CN Mataró, no m’ho vaig pensar ni una vegada. Em fa molta il·lusió perquè, a més, em sento molt identificat amb el waterpolo femení, perquè són els meus orígens com a entrenador, el 2011 en el CN Sabadell”, explica Ballart, que, arran de la Covid-19, va haver de marxar del Caire i que, si no fos per la pandèmia, potser ja hauria renovat. I afegeix: “Fa molts anys que segueixo l’evolució del CN Mataró femení i el seu creixement extraordinari, amb molt bons resultats. L’equip té grans jugadores i estic preparat per guanyar grans coses la temporada vinent”, sentencia.

L’altra cara de la moneda és Marina Zablith, que va saber la decisió del club dijous. En una nota emesa des del CN Mataró, agraeixen i reconeixen la seva “tasca entusiasta i professional” i de fet deixen constància de la seva voluntat que continuï en el cos tècnic del primer equip femení. “La meva idea era continuar, perquè tinc un any més de contracte, però encara no sé què faré. El club em va donar les seves explicacions i ara m’ho haig de pensar perquè tot és molt recent”, comenta, en tot cas, ben satisfeta de la feina feta.

Fitxatge d’Elena Sánchez

El moviment a la banqueta no és l’única novetat en les files mataronines, que també es reforçaran amb la portera internacional del CN Sant Andreu Maria Elena Sánchez per cobrir la baixa de la francesa Lorène Derenty. També són baixa la boia nord-americana Brigitta Games, que ha tornat a ser reclamada pel seleccionador dels Estats Units per preparar els Jocs Olímpics de Tòquio; la internacional Irene González, que marxarà al CN Sabadell, i Laura Vicente, que deixa el waterpolo.

ELS PROTAGONISTES

Quan em van trucar, ni m’ho vaig pensar. Em fa molta il·lusió i em sento molt identificat amb el waterpolo femení
Dani Ballart
La meva idea era continuar, perquè tinc un any més de contracte, però ara no sé què faré. Tot és molt recent
Marina Zablith
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)