Esport i política

Les piscines i els pavellons continuen tancats en la fase 1

Política esportiva. Les instal·lacions a l’aire lliure podran obrir amb fins a un 30% d’ocupació i amb pràctiques individualitzades

Tot i les reclamacions de la Federació Catalana de Natació i dels principals clubs del país, amb l’entrada a partir d’avui en la fase 1 de bona part del país –tret de la regió sanitària de Barcelona i la seva àrea metropolitana, amb l’excepció de l’Alt Penedès i el Garraf– les piscines dels centre esportius romandran encara tancades. Tampoc es podran obrir els pavellons esportius coberts si no és que es destinen a equips professionals. Les més afavorides en aquesta primera fase de la desescalada seran les instal·lacions a l’aire lliure, que podran obrir amb una limitació d’un 30% de la seva capacitat i sempre que la pràctica sigui individual, o com a màxim de dues persones, i sense contacte (el tennis i l’atletisme, per exemple). La fase 0 avançada –0,5– sí que permetrà l’obertura del CAR de Sant Cugat, tot i que amb mesures molt estrictes de seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)