Waterpolo

El CE Mediterrani reforça el seu projecte amb el fitxatge de Paula Crespí

Waterpolo. Prové del CN Sant Andreu, però s’havia format com a jugadora a les files del conjunt de Sants

El CE Mediterrani s’ha reforçat amb la jugadora internacional del CN Sant Andreu Paula Crespí (L’Hospitalet, 1998) amb vista al curs vinent. L’hospitalenca, sorgida de l’AE Santa Eulàlia, ja havia defensat els colors del conjunt de Sants del 2011 al 2015, on va debutar a divisió d’honor. Després de cinc cursos al Sant Andreu, torna al Mediterrani, on podrà aportar tota la seva polivalència en un conjunt que manté la seva columna vertebral, amb les també internacionals Roser Tarragó i Clara Espar al capdavant. L’equip de Marc Comas, segon a la lliga en el moment de la suspensió per la pandèmia del coronavirus rere el CN Mataró, tornarà a competir a l’Eurolliga per segona temporada consecutiva. Crespí ja és una habitual en les últimes convocatòries del seleccionador Miki Oca i ha intervingut en els dos últims èxits de la selecció espanyola, el subcampionat mundial de Gwangju, l’estiu passat, i el títol europeu de Budapest, el mes de gener.

D’altra banda, farà el camí invers a Crespí, la jove Marta Ungria (2002), formada en les categories inferiors del Medi i que el curs vinent militarà al Sant Andreu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)