Esports de muntanya

La FEEC denuncia que la policia multa federats que fan esport a la muntanya

Covid-19.

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha posat a disposició un servei gratuït de recurs per les multes que puguin rebre els seus federats que estiguin realitzant la seva pràctica esportiva seguint les normes aplicades tant en la fase 0 com en la fase 1.

La FEEC admet que la situació actual és un “desconcert” i que alguns federats han rebut propostes de sancions els darrers dies tot i que aquests poden realitzar esport a l’aire lliure dins la seva regió sanitària i, segons l’últim BOE en tota la província. A més, per accedir a aquesta pràctica esportiva, normalment al Pirineu o al Prepirineu, es pot utilitzar el vehicle particular. Alguns federats s’han trobat que agents dels mossos o de policies locals els han impedit seguir endavant tot i que mostrat el carnet de federat.

En els municipis de muntanya de menys de cinc mil habitants s’hi pot fer esport (amb llicència) des de les sis del matí fins a les onze de la nit. En aquests pobles s’hi pot arribar amb cotxe des de qualsevol altre nucli de la província (segons el BOE o el CSD) o de la regió sanitària (segons la Generalitat). En qualsevol cas, si algú de la ciutat de Barcelona amb llicència federativa de la FEEC es dirigeix amb el seu propi vehicle a fer esport a la muntanya a un municipi de menys de cinc mil habitants té el BOE al seu favor si és multat i ha de presentar un recurs.

La FEEC recorda, això sí, que l’esport s’ha de realitzar sempre de forma individual mantenint les distàncies de seguretat recomanades per les autoritats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)