Waterpolo

Confirmen els títols de campions de lliga al Zodiac Barceloneta i al Mataró

Waterpolo. La comissió delegada de la federacióespanyola ratifica el que es va proposar el passat 30 d’abril. No hi ha descensos i si ascensos

La comissió delegada de la Federació Espanyola de Natació ha confirmat els títols de campions al Zodiac Atlètic Barcelona en la divisió d’honor masculina i al CN Mataró en la divisió d’honor femenina de la temporada 2019/20. No hi haurà descensos i si ascensos. S’ha ratificat el que va proposar la federació i els clubs el passat 30 d’abril de donar per vàlida la classificació en el moment de l’aturada de la competició.

Les competicions europeus les disputaran els equips que ocupaven aquelles places en el moment de l’inici de l’estat d’alarma. En la categoria masculina jugaran la Lliga de campions el Barceloneta, el Barcelona i el Terrassa, mentre que disputaran la copa LEN l’Astralpool Sabadell i el Quadis Mataró. En la categoria femenina el Mataró, el Mediterrani i l’Astralpool Sabadell, jugaran l’Eurolliga femenina.

Puja a la divisió d’honor masculina el Molins de Rei Sintagma, mentre que a la femenina ascendeixen el Concepción-Ciudad Lineal i el Leioa WLB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)