Handbol

Quatre jugadors i el tècnic del Barça, nominats per l’All-Star Team de la Lliga de Campions

Handbol. Son Gonzalo Pérez de Vargas, Luka Cindric, Tiagus Petrus, Aleix Gómez i Xavi Pascual.

Quatre jugadors i l’entrenador del Barça estan en la llista de 50 nominats per l’All-Star Team de la lliga de Campions. Gonzalo Pérez de Vargas està entre els cinc millors en la categoria de porters, Luka Cindric està nominat com a central, Tiagus Petrus com a millor defensor, Aleix Gómez com a jugador jove i el tècnic Xavi Pascual com a entrenador. En total hi ha deu categories, les set posicions de l’equip, la de millor defensor, la de millor jove i la de millor entrenador. Els aficionats podran votar a partir de demà.

La llista de candidats s’ha fet a partir dels entrenadors dels equips que han participat en aquesta edició que han escollit un jugador en cada categoria i la resta els han triat periodistes i experts de l’EHF. El THW Kiel i el Telekom Veszprém són els equips més representats amb set nominats, mentre que el Paris Saint-Germain en té sis i el Barça cinc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)